عمان: مذاکرات تهران و مسقط درباره تنگه هرمز ادامه می‌یابد سی‌بی‌اس نیوز: ونس به عمان نمی‌رود مقر تجزیه‌طلبان مخالف ایران در شمال عراق هدف قرار گرفت رایزنی عراقچی و البوسعیدی در مسقط درباره سازوکار‌های مناسب برای تردد ایمن کشتی‌ها از تنگه هرمز هشدار ایروانی به آمریکا درباره تفاهم‌نامه تماس تلفنی وزیران خارجه پاکستان و عربستان درباره حفظ خویشتن‌داری در منطقه سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت

آمریکا:بازگشت به برجام به عملکرد ایران بستگی دارد

آمریکا:بازگشت به برجام به عملکرد ایران بستگی دارد سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه بار دیگر موضع دولت جدید آمریکا را تکرار کرده و خواستار پایبندی کامل ایران به تعهداتش در برجام شده تا پس از آن، آمریکا اقدام مشابه انجام دهد.
تاریخ انتشار: ۲۱:۳۲ - ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 08
کد خبر: ۷۶۸۵۶

به گزارش راهبرد معاصر «جن ساکی» سخنگوی کاخ سفید شامگاه دوشنبه ( به وقت تهران) گفت اگر ایران به پایبندی کامل به تعهداتش تحت برنامه جامع اقدام مشترک (برجام) بازگردد، آمریکا نیز کار مشابه انجام خواهد داد.

وی که در کنفرانس خبری کاخ سفید صحبت می‌کرد، گفت: «اگر ایران به پایبندی کامل به تعهدات خود تحت برجام بازگردد، آمریکا اقدام مشابه انجام خواهد داد و سپس از آن، به عنوان پلتفرمی برای ایجاد توافقی بزرگتر و قدرتمند استفاده خواهد شد که به دیگر حیطه‌های نگران کننده رسیدگی می‌شود.»

سخنگوی کاخ سفید اضافه کرد: «موضع رئیس جمهور آمریکا و تیم امنیت ملی وی،‌ این است که واقعا بازگشت به پایبندی کامل، به ایران بستگی دارد و در آن زمان، ما می‌توانیم مذاکرات را به پیش ببریم.»

موضع دولت بایدن درباره برجام در حالی برای چندمین بار تکرار می‌شود که حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران  روز یکشنبه در دیدار جمعی از فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش با تاکید بر اینکه آن طرفی که حق دارد شرط معین کند، ایران است خاطرنشان کردند: «اگر می‌خواهند ایران به تعهدات برجامی برگردد آمریکا بایستی تحریم‌ها را کلا در عمل لغو کند و ما بعد راستی‌آزمایی کنیم، آن‌وقت به تعهدات برجامی برمی‌گردیم.»

دولت آمریکا تحت ریاست جمهوری «دونالد ترامپ» اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۷ با نقض تعهداتش از این توافق مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد خارج شد.

ترامپ پس از خروج از برجام کارزار فشار حداکثری علیه ایران را با هدف مجبور کردن تهران برای آمدن به پای میز مذاکره برای دست یابی به توافق دیگر آغاز کرد.

دوران دولت ترامپ در حالی در روز اول بهمن ماه امسال به پایان رسید که وی در رسیدن به هدف خود علیه ایران موفق نشد این در حالی است که ایران همچنان در برجام باقی مانده و تنها در واکنش به خروج کامل آمریکا از برجام و عدم پایبندی اروپایی‌ها به تعهداتشان به این توافق، بخشی از تعهدات خود را کاهش داده است.

فارس

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار